-
(137)
(77) Agent K
ma, 21 mei 2012 09:42:13
url 

waaaaaaaaah! eindelijk! fee heeft verkering!!!!!!!! ik niet meer hij vond het jammer maar hij begreep het. nog iets gaafs, IK MAG IN DE ZOMERVAKANTIE NAAR ÇURAÇAO!!!!

xx agent k

(76) agent x
ma, 21 mei 2012 09:34:47
url 

oh agent K, je had bij het berichtje van dat je verkering had, mijn naam gezet, dombi!

dan maak je het uit! ik zat dus, vorige week op school, een soort van te chatten met jou.. in hetcomputerlokaal op school. eigenlijk moest ik toen werken aan bio, maar dat deed ik lekker niet. toen kwam pim langs, maar hij zei niks, dus dat was erg raar. even later zat ik op mijn mobiel, buiten. toen kwam pim naar me toe. hij vroeg of ik, met hem naar het park wou. toen we daar waren, bleek dat harm, een jongen uit mijn klas er was,en super goor bij mij zat te doen. maar pim sprong ertussen en zij dat ie op moest donderen. dat deed ie. de rest van de dag hebben we eenbeetje gechild, gelachen, elkaar beter leren kennen, en hij had me gevraagd, verkering!!!!

wieeeeeeh
xx agent x

(75) agent k
ma, 21 mei 2012 09:18:00
url 

hij heet timo, en hij komt net binnen, en ik hou eigenlijk niet van hem?! wat moet ik doen?


xx agentk

(74) agent K
ma, 21 mei 2012 09:11:11
url 

heeeeeeeeeeeei agentK.
hier gaat alles oke. ik mis je alleen heeeeeeel erg! de school is (als je er vrienden hebt) wel oke. ik heb al 1 vriend,jur, die heeft verkering met denise, dus zij is nou ook een vriendin van mij. zijn beste vriend, pim, is nu dus ook mijn vriend. echt K en I, hij is soooooo cute!!!! ik ben niet verliefd ofzoow, maar als hij lacht heeft hij van die kuiltjes in zijn wangen. hij lacht super lief. ook heb ik een andere vriendin, Ise. zij is heel betrouwbaar, ze is lief, en als je ergens mee zit, kun je haar altijd om hulp vragen. srri als jullie jaloers worden! Ise, Jur en Pim zijn mijn beste vrienden van school, jullie van buitenschool. zo, nu weer terug naar jullie. agent K, is het waar? hoe heet hij?is hij sexy? stuur eens een foto! nog iets te vertellen?

xx feline oeps ik bedoel agent x
ps: ik schreef dat jij was verhuist, maar ik was verhuist

(73) Agent X
ma, 21 mei 2012 08:17:06
url 

heeeeeeeei meiden van het goede leven!! nu is ons leven niet meer goed, want zusje van… is uit de tina! ik heb leuk nieuws! dit is meer voor agent K. het zit namelijk zo: agent K is verhuist, en woont super ver weg, op curacao, en ik in brabant.dus via chat houden we contact, msn doet het niet dus ik kan geen contact met haar houden. dus daarom doe ik het zo.

ik heb verkering!!agent I mist je ook!

(72) Agent I
ma, 21 mei 2012 08:16:41
url 

Idd Agent K,
Me leve is een puinhoop sinds het vertrek van zusje van…
in de tina. Ik mis je zoow erg sinds je op curacao woont. Maar ik heb goed nieuws!!! IK MAG IN DE ZOMERVAKANTIE NAAR JE TOE!!!
Vraag het aan je ouders!!!

xx Agent K

(71) Agent I
ma, 21 mei 2012 08:08:07
url 

Cassandra & Zoen Meisje;

Cassandra , iedereen mag hier schrijven wat ze willen,ik heb er geen problemen mee. Zoen Meisje, jij mag het zelf weten dus doe je ding en schrijf wat je wilt. Tuurlijk is het leuk dat je gezoend heb maar daar moet toch geen ruzie van komen.

xxx Agent I

(70) Agent K
ma, 21 mei 2012 08:05:15
url 

graag gedaan!

even over het probleem tussen cassandra en zoen meisje:
ik vinddat iedereen recht heeft om hier te schrijven, over dingen dieje zelf wilt. maar idd cassandra,het is wel een beetje heel erg goor!!!!!! dus zoen meisje, het is niet zo heel erg fris, maar iedereen heeft hier recht op.

xx Agent K

(69) anastacia
zo, 20 mei 2012 15:33:53

agent k bedankt voor je tip! mischien helpt dat wel

(68) agent K
zo, 20 mei 2012 15:06:13
url 

brrroertje is idd niet zo leuk als ‘zusje van…’.
waarom is het zo gegaan? hoe kunnen ze ons dit aan doen?
‘zusje van…’ is echt superleuk!waarom zetten ze het op internet? waarom maken ze gewoon geen album? een special edition!je kunt dus beter een album maken! domme beslissing hebben ze hier gemaakt.als we brrroertje zouden vergelijken mer zusje van…, zou zusje van de meeste like’s krijgen! denken jullie ook niet? wie is het hier mee eens?

xx Agent K
PS: wanneer komt er weer een nieuwe zusje van… te staan? ik kijk iedere dag maar er komt alsmaar niets!

PPS: Anastacia, je moet haar gewoon overtuigen! anders koop je toch zelf die mascara!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
2 + 3=