EVA STARR IS TERUG!!!

 1. babette says:

  jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nieuwe!!!!!

 2. Fenny says:

  YESSS ! (C)

 3. srry dat ik dat zei babette bn gwn beetje klaar met alles ik heb een gemene stiefmoeder en me vader doet er niks aan heeft er iemand tips voor mij hoe ik dit overleef?? ps praten helpt niet heb ik al 1000x geprobeerd xxx sipmeisjee..

  • babette says:

   Wat doet ze dan????
   Waarom is ze gemeen??
   Heb je broers of zussen om ermee over te praten???

 4. srry dat ik dit online zet mr het is anoniem en dus fijn ! zelfs de kindertelefoon helpt niet…

 5. ik heb een zus van 16 en die komt er nooit meer vanwege haar en ze zwg dat ik dar nooit meer moet komen maar het is wel mn vader snapje xxx T

 6. babette says:

  Tja dat help en heb je al met je stiefmoeder gepraat???
  Wat doet ze???
  Gun je het je vader?
  Je moeder? Als je het echt zo verschikkelijk vind kan je toch bij je moeder gaan wonen. (of is ze overlden? Is namelijk bij mij zo..)

 7. babette says:

  Eerste zin bedoel ik Tja dat helpt niet echt

 8. zusjevan..lover says:

  jaa al heel vaak en dan doet ze de eerste paar dagen heel aardig en daarna weer gemeen dus praten is zinloos en ik woon al bij mijn moeder maar in het weekend ga ik daar altijd heen.en ik kan niet leven zonder vader maar ook niet leven met stiefmoeder :( En als ik dan ook ruzie heb bij me moeder wordt het teveel en wil ik soms weglopen…
  xx PS sorry bij andere reacties met spelfouten want ik zit meestal dan met mn DS op deze site en nu op de laptop.

 9. zusjevan..lover says:

  wat mn stiefmoeder doet:
  - ik heb een half zusje en half broertje van 8 en 6 en die trekt ze altijd voor
  - Ook koopt ze altijd dingen voor hun enniet voor mij
  - Ze porbeerd me altijd jaloers te maken
  - en verteld over dingen toen ik er niet bij was hoe leuk het was enzo. dus jaloezie
  - Vroeger als me vader er niet was sprak ze me aan maar nu niet meer sinds mijn zus er niet meer komt.
  - als we op vakantie gaan en de kids: ik, me halfzusje(8) en me half broertje(6) liggen te slapen savonds in de auto en me stiefmoeder roddeld dan over mij tegen me vader. maar dan slaap ik zegmaar nog niet helemaal dan doe ik mijn ogen dicht en probeer te slapen en mijn stiefmoeder denkt dan dat ik slaap en dus begint ze te roddelen over mij en dat hoor ik en mijn vader is een softie(maar wel lief) en zegt alleen dat het onzin is en doet er verder niks aan..

  Dat was het denk ik

 10. babette says:

  Oke het is niet leuk begrijp ik maar je moet je stiefmoeder ook een kans geven.
  Zeg dat jij eens wil gaan shoppen met haar. DAt vind ze vast leuk…
  Zeg een keer tegen je vader dat je het geroddel hoort.
  Praat met je moeder erover, zij wil je vast wel helpen.
  Wat zeggen je halfzusje en broertje ervan dat hun moeder zo gemeen over jou praat.
  Ben je bevriend met je halzusje/broertje?
  Probeer de volgende keer als ze over je roddelt een keer keihard te zeggen: IK hoor je hoor.
  Wat zegt ze?
  Zeg bijvoorbeeld(als je stiefmoeder zegt ze is een verwent nest zeg jij:” Jij bent ook niet veel beter.
  Wedden dat je vader en stiefmoeder opkijken en dan zal je stiefmoeder wel een excuus moeten hebben.
  Ten slotte zeg tegenn je vader wat je er van vind???

 11. babette says:

  Hopelijk heb je er wat aan
  xx

 12. Roos says:

  @zusjevan..lover en @babette,
  zulke dingen kun je beter niet hier bespreken. Wie zegt trouwens dat het waar is? Misschien is het gewoon aandachttrekkerij, maar dan weet je nooit zeker. En als de kindertelefoon niet helpt is het niet erg genoeg. Zegt niet dat het niet vervelend is, maar anders helpt de kindertelefoon wel. Nou ja helpen, volgens mij kun je daar je verhaal kwijt and that’s it. Ze geven wel tips maar daar houd het mee op, tenzijn het héél ernstig is. Maar doe dit niet op deze site…

  • babette says:

   Als je geen naam zegt en het anoniem blijft is er toch niets erg aan???
   Ik wil graag mensen helpen en als het niet waar is pech…
   Ik geef niks van mezelf
   Dus wat geeft het???

  • ggwn (a) says:

   laat ze gewoon, als jij er ets tegen hebt, kijk er dan niet naar en bemoei je er vooral niet mee… (I)

 13. zusjevan..lover says:

  idd, babette zegt dingen waar ik nog niet ana gedacht had, en jij hoeft je dr niet mee te bemoeien en als je me niet geloofd dan kan je er maar beter niet meer op reageren..

 14. jeeej says:

  sinds wanneer is dit een hulp site???? :-D

  ps LEUKE STRIP JEEEJ (C)

  • Roos says:

   Dat dacht ik dus ook al. En als het niet waar is boeit me dat ook niet, babette en zusjevan..lover, het is alleen nogal persoonlijk maar je moet zelf weten wat je hier bespreekt. Het maakt mij echt niet uit hoor. (I)

   • babette says:

    ja, het is persoonlijk. Je geeft alleen niks van jezelf gen naam geen achternaam geen telefoon nummer en geen e-mail adres dus je zegt alleen het probleem. Ik vind het niet erg als jij het te persoonlijk vind maar dan hoef je geen commentaar te geven. Blijkbaar help ik zusjevan..lover en daar ben ik blij mee.

    • Roos says:

     Ja maar dan nog. Het kan verkeerde reacties opwekken. Jij en zusjevan..lover kunnen goede “vrienden” worden, zusjevan..lover geeft uit wanhoop haar adres of een plaats waar jullie elkaar kunnen ontmoeten en dan doen jullie dat en dan blijk jij misschien wel een loverboy of pedofiel te zijn. Je weet maar nooit, ik wil jullie alleen maar waarschuwen.

 15. babette says:

  sinds ik mensen wil helpen maar ik vind het ook leuk om over de strip te praten :)

 16. zusjevan..lover says:

  dankje babette.. :) je bent heel aardig

 17. babette says:

  Jij ook hoor behalve die reactie op de vorige strip dan :)

 18. haha ik love nog steeds zusjevan en mijn vriendje :-[

 19. alizee says:

  I LOVE ZUSJEVAN! (C)
  ik lag in un deuk, en ik haat k*t brroertje aahhhgggrrrrrrrrr. ;-(

 20. Syl says:

  jaaah ik wil EEN NIEUWE (C) (C) (C) (C) k ben dol op zusjevan maar het is maar zo af en toe das jammuuuur

 21. zusjevan..lover says:

  hey babette waarom heb je die link van die pagina weg gedaan kan je die weer ff terug doen.. dan kan ik erheen

 22. babette says:

  Weet niet heb ik niet gedaan heeft iemand gedaan….

 23. Merel says:

  Jeah! Zusje van!! kom terug in tiena, die is leuker dan die stoemme Brrrrrroertje!! Die is stom
  Zusje van is veeeel leuker!!! <333
  :-[ (B) ;-( (C) :-$ (E) (I) :-O :-( :-) :-D :-P ;-)

 24. zusjevan..lover says:

  ik had al op mn e-mail je reactie gelezen. weetje wat pas echt stom is over mn stiefmoeder met mijn moeder gaan we nooit naar het buitenland op vakantie en ik mag van mijn moeder ook niet naar het buiteland met mijn vader want ltijd op vakantie oe mijn stiefmoeder heel stom en mijn moeder kan me niet zomaar halen als ik in frankrijk zit.. dat haat ik echt heel erg! weet jij een goeie tip hiervoor? jij hebt tips waar ik nog nooit aan gedacht had. Of weet iemand anders een tip?

  Reactie Back

  xxx

 25. babette says:

  Tja e er is geen mogelijkheid om vrienden met je stiefmoeder te worden?? ZE is niet je moeder en ze kan je moeder nooit vervangen maar als ze het probeert is het wel al iets toch???

 26. zusjevan..lover says:

  jaa maar er komt altijd ruzie want dan roddeld ze over mij tegen me vader en ze kijkt zo boos en daar kan ik niet tegen en dan spat ik in tranen uit

 27. babette says:

  Dan schreeuw een keer wat je voelt schreeuw:” JIj bent een trut als je over me roddelt je verdient mijn vader niet!” Als dat niet helpt vraag aan je moeder waarom je niet op vakantie mag naar et buitenlnad…

 28. Syl says:

  jah zeg het tegen je vader! of tegen je moeder. zij kunnen toch gaan praten met je stiefmoeder?

  I LOVE ZUSJE VAN!! :-P

 29. haha grappig ik lve zusje van en mijn vriendje :-[

 30. zusjevan..lover says:

  Syl mijn moeder hoefd mijn stiefmoeder niet te zien en mijn vader denkt altijd : ach het komt wel weer goed en hij doet er nix aan

 31. zusjevan..lover says:

  Vandaag doe ik mijn schoolmusical van groep 8 :) doeii xxx

 32. Brittjuuuh says:

  :-[ welke musical?? wij doen Start en ik speel Kerry

 33. zusjevan..lover says:

  wij deden: De juf is ontvoerd en ik speelde cynthia, een meisje die kinderen pest :P

 34. babette says:

  Wij hadden geen musical omdat we er geen tijd voor hadden -.-

 35. zusjevan..lover says:

  Stom zeg..

 36. babette says:

  ja!

 37. Syl says:

  Wij doen De Eiland ik heb m vandaag gedaan ik was Tierelantijntje

 38. hoii ik ben verliefd op mijn vriendje we hebben al meer dan 2 maanden
  en ik love zusje van :-[

 39. @ ik love mijn vriendje- jij bent echt verliefd op je vriendje, he? :-)

 40. zusjevan..lover says:

  ja was ik ook, todat ie het uitmaakte om de domste rede ever. alle jongens zijn hetzzelfde.. ook jouw vriendje grr

 41. hij ging nr de middelbare terwel we op de basisschool ook niet bij elkaar op school zaten…. slaat toch nergens op??

 42. Zusjeevann! says:

  Eva is niet meer populairr! ;-)

 43. zusjevan..lover says:

  babette, ik hoef geen tips meer. mijn leven is verziekt ik heb geen vader meer. ;-(
  ik had ruzie en ben weggegaan mijn vader koos voor mijn stiefmoeder. Ik heb geen vader, broertje en zusje meer. en nu is mijn leven verpest want heb geen familie. :’(

 44. babette says:

  Oke zusjevan..lover heb je het e-mail adres van je vader??? Mail mar dat je nu weet dat je niet meer bij hem welkom bent en dat je weet dat hij voor je stiefmoeder gekozen heeft! Vaders willen ALTIJD hun lieve kleine dochterje terug en als je niet maar naar hem toe wil komen dan zal hij op een gegeven moment wel weer met hangende pootjes aan komen lopen! En als hij dat niet doet dan heeft hij pech en dan blijf je lekker bij je moeder!!!

 45. zusjevan..lover says:

  ja ik heb ook verteld dat ie voor mijn stiefmoeder heeft gekozen. en toen schreef hij dat hij excuus eist. en toen was ie heel boos. en nu kan ik elke nacht niet slapen :’(

 46. zusjevan..lover says:

  en trauwens mijn zus komt oook al heel lang nooit meer naar mijn vader. vanwege mijn stiefmoeder en mijn vader kwam niet eens om te smeken of ze terug kwam. en dat doet ie ook niet bij mij. maar mijn moeder heeft geen geld voor een dure, leuke vakantie want ze woont alleen met 2 kinderen dus supper duur. en dan is de vakantie super saai. en al mijn vriendinnen gaan naar italie enzo. en ik ben nog nooit verder als fra krijk geweest. en in rankrijk ben ik geweest met mijn vader en toen verziekte mijn stiefmoeder alles. dus dat was altijd huilen in het buitenland.

 47. babette says:

  Als hij geen van zijn dochters meer heeft die bij hem blijft kan ik me niet voorstellen dat niks doet. Vraag aan je vriendinnen of je mee kan komen met hun een keer…

 48. kijk ik t en mijn zus k. zijn echte zussen wij zijn van mijn vader en moedr. mijn zusje van 8 en mijn broertje van 6 zijn van mijn vader en stiefmoeder. ik haat mijn levennnnnnn..

 49. enee babette.. misschien kunnen we penvriendinnen zijn. d8 ik dan is het schrijven prive en als je in nederland woont. komt de brief snel aan. xx je bent echt geweldig met de tips. :)

 50. babette says:

  JA leuk en probleem moet ik wel me adres vertellen doe ik liever niet op deze website.. DAn kan namelijk iedereen het zien.. Nou als je vader jullie niet wil zien dat moet hij zelf weten als je dat nou tegen je zusjes zegt.. Je vader moet alleen echt niet verwachten dat jij nog super lief tegen hem gaat doen hoor!!

 51. ja is goed mr jij geeft goeie tips. dus heb je ook tips over nagels niet meer scheuren??? xxx

 52. babette says:

  Tja…. Sorry, vraag mij tips over problemen en ik geef het beste wat ik kan. Vraag mij tips over nagels en ik ben compleet waardeloos..

 53. Heeii brittjuuh
  Wij deden ook de musical start ik was oma jo

 54. Beste babette
  Ik heb een Probleem met mijn nagels
  Want ik bijt ze !!!
  Wat moet ik doen?
  Ik probeer alles
  -nagellak op doen (werkt niet)
  -lipgloss op doen (werkt ook niet)
  -allebei (werkt ook niet)
  Liefs lila :-[

  • babette says:

   Nou, ik moet zeggen dat ik niet echt tips over uiterlijk geef maar oke. Ik had een vriendin en die beet ook nagels zij deed er dan een spul op wat heel vies smaakt waardoor ze het niet meer deed…

  • Selma says:

   Hoi, ik ken het probleem want ik deed het ook. Maar nu niet meer, ik heb nu hele mooie nagels… Wat ik heb gedaan? Ik heb mijn nagels heel mooi gelakt en wou toen niet meer bijten omdat ze zo mooi waren. Ik heb het gewoon niet meer gedaan. En nu zijn ze heel lang. :-[

 55. Babete ik lees net dat jij geen raad geeft over nagels
  Maar ik heb een ander probleem
  Ik lig in het ziekenhuis want ik heb knkr
  Maar niemand durft te komen ze denken dat het besmettelijk is
  Maar zo raak ik iedereen kwijt
  Help me!! ;-(

  • babette says:

   Je kan och zeggen dat het niet besmettelijk is? En je kan ze uitleggen wat het precies is misschien begrijpen ze het dan ook en vragen ze meer over je ziekte. Ze komen dan vast wel. Anders zeg jij dat het ECHT niet besmettelijk is en dat je het heel fijn zou vinden als er en paar vriendinnen een keer langs komen…

 56. Syl says:

  heeeey,
  misschien kan ik raad geven over nagelbijten:
  probeer ze zo vaak mogelijk te vijlen,
  en knip ze als ze te lang worden want dan kan je ze ook niet afbijten ;)
  dat idee met dat smerige spul zou ook best kunnen werken.
  zo houdt je d’r vanzelf mee op. nagellak pas opdoen als je zeker weet dat je niet
  gaat nagelbijten. hopelijk werkt het een beetje!
  xx

 57. Hey babette ij wou er nog
  Liefs lila neer zetten dat is me naam

 58. dankjee syl maar ik bijt niet maar ik scheur mijn nagels duss dan helpt niks xxx T

 59. babette en syl jullie zijn de besteeeeeee thnxx nu ff lezen plzz

  mijn vriendin denkt dat ze dik is. is ze niet maar ze spuugde al haar eten uit en als haar ouders bijv. nr de stad waren at ze helemaal niks ze legde sochtens bord neer met vies bestek en broodkruuimels zodat het leek of ze gegeten had. maarja nu zegt ze dat ze overal mee gestopt is en normaal eet maar weet niet of ik dat geloof..

  TIPS GEVRAAGD !!
  Please !

  • babette says:

   Nou ga naar haar op bezoek als ze weer genoeg eet is alles oke toch? En vraag of ze met hulp is gestopt. Je stopt namelijk niet zomaar als ze echt anorexia heeft gehad da heb je hulp nodig om te stoppen. Had ze anorexia?

  • Syl says:

   ja had ze misschien anorexia? je moet anders met haar gaan praten en vertellen, als ze wil afvallen, hoe ze dat dan moet doen: niet niks meer eten maar gewoon iets minder en gezonder eten. je kunt ook aan iemand die je vertrouwd (of haarzelf) vertellen dat het je dwarszit. hopelijk heb je er wat aan!!
   xx

 60. ps. babbete ik kan nog steeds niet slapen ik mis mijn vader maar hij mij niet. hij wil liever met mijn stiefmoeder zijn dan mij blijven zien. ik lig elke nacht wakker. ik weet niet hoellang ik zo nog kan leven. is zelfmoord geen oplossing???

  • babette says:

   ZELFMOORD IS NOOIT DE OPLOSSING. Dat als eerste. Ten tweede laat het nog even gaan. Denk niet aan hem en probeer heel veel leuke dingen toen. Dat zorgt voor afleiding. Hij wil toch zijn eigen dochter niet missen? Ik denk dat hij denkt dat jij zijn relatie kapot wil maken. Maar dat is niet zo mail naar hem bijvoorbeeld: Ik wil dat jij gelukkig bent pap maar ik kan niet gelukkig zijn als ( naam van je stiefmoeder) over mij roddelt en gemeen doet. Kan je op zijn minst met har praten. Alsjeblieft pap ik wil mijn vader iet verliezen!

   Zoiets en als dat niet werkt dan dan weet ik het ook even niet meer…

 61. zusjevan..lover says:

  oke maar nu heb ik een NIEUW probleem want ik heb mijn vader gemaild (wat je zei dat ik kon doen) en ik stuurde nu mag ik zeker nook niet meer mee op vakantie??
  en hij stuurde vandaag terug: ik heb deze week nog geen excuus gehoord dus ik weet het niet.
  maar het is nu vrijdag en zaterdag of zondag gingen we/hun op vakantie naar een safari en in nederland dus van mijn moeder mocht ik mee. moet ik dus vanavond bellen en sorry zeggen. ik weet echt niet hoe ik dit moet doen en wat als ik mijn stiefmoeder aan de lijn krijg????????
  HELP hopelijk lees je dit optijd,ik moet tips hebben en morgen is te laat.

  maar nu

  • babette says:

   Oke mail hem sorry oke. Niet bellen dat word alleen maar moeilijker. Waarvoor eigenlijk sorry? Mail maar gewoon sorry dan ka je op vakantie en heb je afleiding

 62. zusjevan..lover says:

  maar morgen of overmorgen ga ik misschien mee op vakantie in ndereland. met 1 woord kan alles toch niet goed zijn. dan kan ik toch niet de volgende dag gwn met hum gezellig opvakantie???????

 63. babette says:

  Nee, mar je mag wel op vakantie en over de vakantie word alles weer normaal maar ga echt nog 1 keer serieus met je vader alleen praten zeg tegen hem dat je het ECHT niet leuk vind

 64. zusjevan..lover says:

  jaa, oke maar weet niet wat ik tegen me stiefmoeder moet zeggen, moet dr zo bellen en me excuus aanbieden van me vader.. wat moet ik zeggen? en hoe?

  • babette says:

   Tja ik kan het niet simpeler zeggen gewooon sorry. Probeer haar op de vakantie gewoon te ontwijken…

 65. zussievastarr ja ik ben heeeeelerg verliefs we hebben nu 3 maanden
  ik love mijn vriendje en zusjevan

 66. hoi babette
  brrrrrroertjehater en ik zijn 2ling
  zei heet lila en ik leyla
  maarlila heeft knkr maar er komt nooit iemand ik wel
  ze is mijn zusje en mijn beste vriendin
  ik love me zusje me vriendje en zusjevan ;-)

 67. babette ik heb gebeld heel lang gepraat en gehuild. mijn vader accepteerd mijn excuus maar heb mijn stiefmoeder nog niet gesproken. en ik moet van mijn vader mijn excuus aanbieden. terwel ik mijn vader bijna nooit zie en niet mee mag naar het buiteland. laat mijn vader me niet meegaan op vakantie. iedereen in dit huis is aan het werk en mijn vader en fam is lekker op vakantie. mijn leven is zinloos ik ben geboren om ongelukkig te zijn…

  • babette says:

   Dat is gemeen je hebt toch sorry gezegd. Hij ziet toch dat het je echt heel erg pijn doet. Waarom mag je dan niet mee op vakantie?

 68. babette says:

  er mag eigenlijk wel weer een nieuwe strip komen jezuss

 69. Babette ik heb heeeeeel goed nieuws
  Ik ben bijna beter mijn 2e cuur was super

 70. babette says:

  echt dat is geweldig!

 71. Ja he ik ben nu thuis over een maand is mijn volgende cuur

 72. babette says:

  wauw (C)

 73. Fijn he
  Ik ben zo blij ik ben bijna beter
  Xx lila

 74. zusjevan..lover says:

  babette, ja inderdaad ik vondt het ook al o flauw, in nederland is het nu ekker weer en iedereen is weg. moeder werken zus met vriendin op stap en ik zit alleen thuis te denken hoe leuk mijn vader het heeft..

  • Syl says:

   bel je vriendinnen, oma, tante wie dan ook en ga wat leuks doen! ga bij een vertrouwd iemand logeren!!! babbel gezellig hier op zusjevan… maak het jezelf leuk! schat alles komt goed. ;-)

  • babette says:

   Hij mag eens gaan nadenken waarom heb jij niks te zeggen zeg!!

 75. Zusjevan..lover ik heb respect voor je

 76. Hey babette
  Het helpt van leyla
  Leyla heeft het gezegt en nu knuffelen ze me zelfs
  Bedankt..!!
  Liefs lila (C)

 77. zusjevan..lover says:

  thnx !

 78. Syl says:

  nieuwe zusjevan… :-)

 79. help myn zus staatt op het ppunt om weg te lopen. mijn zus en moeder hebben elke dag ruzie ddrm wil ze weglopen.

  help babette helpppppppppp !!

  • babette says:

   <HOe oud is je zus? Ze wil gewoon haar wil je moet bang zijn dat ze echt gaat weglopen hoor!

 80. babette says:

  Dan is ze gewoon met niks eens met je moeder.. Het is gewoon een fase.. Krijg jij waarschijnlijk ook nog wel

 81. zusjevan..lover says:

  mijn zus is nu net 5 min. geleden weggegaan met tranen in haar ogen. mijun moeder schreeuwde dat ze als ze weg ging nietmeer terug hoefde te komen. EN ze is echt weg..
  OFFICIEEL

  wat moet ik doen, ze komt niet meer terug
  mijn moeder wilt het er niet over hebben en ze reageerd alles op mij af,
  ik ben gewoon geboren om ongelukkig te zijn.

  • Syl says:

   je kunt kijken of je er met iemand over kunt praten, iemand die je kan helpen. als je onzeker bent verzamel je gwn al je moed en dan ga je naar je moeder en zegt haar eens duidelijk wat er is. je moet gwn denken dat het niet erger kan weetje. je moeder vindt het ook niet leuk dat je zus weg is dat zul je wel merken joh.

  • babette says:

   Waar kan ze naar toe? Niet heel ver lijkt mij. Je zus is echt slim genoeg om niet in haar eentje ( misschien zelfs zonder geld) de wijde wereld in te trekken. Anders probeer je nog 1 keer de kindertelefoon dan heb je tenminste iemand die naar je luistert…

 82. Tess says:

  super weer meer van zusje van (C)

 83. zusjevan..lover says:

  ze gaat een paar dagen/weken bij haar vader logeren zodat mijn moeder en zus kunen afkoelen maar ik ben bang dat ze daar voor altijd wilt wonen dat wil ik echt niet :(

 84. Heeeyy babette
  Ik lig weer in het ziekenhuis
  Het ging toch niet zo goed
  Maar mijn vriendinnen en leyla
  Komen vaak op bezoek
  Xx

 85. zusjevan..lover says:

  Ik heb mijn zus is flink de waarheid gezegt, ze ging huilend mijn moeder bellen, de klikspaan, dat ik haar zwart maak, pff nu komt ze helemaal niet mee rnaar huis ondankbaar kind is ze, mijn moeder zorgt al 17 jaar voor mijn zus en als ze dr zin niet krijgt loopt ze maar lekker weg.

 86. Sylvia says:

  hey zusjevanloverr,
  goed bezig joh! blijf positief denken en maak er het beste van over je zus :D
  xx

 87. Dariane says:

  I LOVE ZUSJEVANNNNNNNNNNNNNNNNNN

 88. Babette en zusjevan..lover
  mijn 2ling zus lila licht weer in het ziekenhuis het gaat niet goed
  ik ben zooo verdrietig
  en bang dat ze dood gaat
  help me
  liefs leyla

 89. zusjevan..lover says:

  thnx syl en sylvia :P
  maar nu is het weer goed tussen mij en me zus maar ze komt echt nooit meer terug :(
  want mijn moeder heeft dr telefoon geblokkeerd en gezorgt dat ze niet mee rnr school kan ofzo. ik verveel me dood me moeder is de hele tijd chagrijnig en als ik met r probeer te praten wordt ze boos!

  Hopelijk wordt het beter als ik naar mn nieuwe school ga, lekker opnieuw beginnen, en verdwalen xD op de middelbare

  Stemming: verveling (I)

 90. zusjevan..lover says:

  Maar, babette, van mijn stiefmoeder en die ruzie mijn vader zou nog bellen om een keer te praten maar elke keer als ik hem bel neemt er niemand op ze moesten al 3 weken terug zijn.. !

  Stemming: bezorgt :-D

 91. Niemand reageert meer op mij
  Terwijl ik dood ziek ben ;-(

 92. babette says:

  sorry was op vakantie..

 93. Kijk even nar all mijn berichten babette en naar die van ik love mijn vriendje

 94. Babette het gaat slecht ik wordt niet meer beter

 95. Babette
  Help me
  Ik ben zooooo bang
  Ik ga misschien dood
  Dan is brrrrrrrroertjehater ik dus voor goet weg
  Dan zal mijn zus af en toe nog wat sturen wanneer ik dood ben
  Maar help meeee
  ;-(

 96. Reageer hier alsjeblieft op voor ik dood ben pleasse babbete

 97. Ik wil dat je bog wat tegen me zegt zoiezo zal ik dood gaan maar wanneer
  Iedereen die met me meeleeft zet een reactie neer

 98. zusjevan..lover says:

  Babette mijn zus is terug at home !
  Ben zoooo blij, alleen ik zie mn vader niet meer :(
  en broerrrrtjehater babette mag toch gewoon op vakantie gaan? zei kan er niks aan doen dat je ziek bent

 99. Ja ik ben niet boos ofzo en fijn dat ze op vakantie is geweest
  Maar wil iemabd iets liefs zeggen?

 100. Ps je hebt de rrrr bij de verkeerde neer gezet

 101. zusjevan..lover says:

  nou en, maar waarom vraag je persee om aandacht, oke je bent ziek , misschien heel ziek maar toch

 102. Het maakt niet uit wie wat zegt gwn irmand maak er toch niet zo’n probleem van

 103. zusjevan..lover says:

  Jij maakt er zelf een probleem van hoor, heel deze toestand

 104. Jij moet je gwn je mond houden en je niet met ons bemoeien

 105. lisa says:

  brrrroertjehater doe jij eens normaal zeg!
  ik vind ook dat je je heel erg aansteld! als niemand iets wil schrijven doen ze dat ook niet :-P
  STEL JE NIET ZO AAN!

 106. lisa says:

  ps. brrrroertjehater als ze haar mond moet houden waarom zou ze dan uberhoudt iets liefs schrijven!

 107. Weetje ilsa
  Kut kind hiu jij je bek es even
  En ga een leven zoeken

 108. zusjevan..lover says:

  NU MOET JE ECHT NORMAAL DOEN BRRROERTJEHATER ! jij hebt je eigen leven nig niet gevonden, ik geloof niet dat je ziek bent, want dan kan je niet hele dagen op internet en deze site. het verbaasd me nog
  dat je niet met je eigen ziekte scheld! jij bent echt DIEP TRIEST ! ik zou nu maar ff kapen hoorw, SIRRIEUS GEWOON SNEU !

 109. zusjevan..lover says:

  hoezo niet met jullie bemoeien ???????? OMG, babette hielp mij eerst en toen kwam jij, vindt het niet erg dat je mij na doet en haar ook om hulp vraagt maar als je dan zo begint vindt ik dat echt heel erg sneu ! jij VRAAGT gwn om aandacht met: wie steunt mij en zet alsjebliefd wat liefs. dat heet AANDACHT VRAGEN !

 110. lisa says:

  wat? haha brrrroertjehater! hou zelf je k*t bek eens even!!!!!
  ben je wel ziek eigenlijk? zo klink je anders niet met je comentaar wat heb ik een medelijden zeg (AHUM)
  zusjevan…lover heeft ook helemaal gelijk
  je wilt alleen maar AANDACHT!

 111. lisa says:

  ps. ik heet lisa!niet ilsa

 112. Ik ben wel ziek maar ik heb een ipod
  En ik ik heb gwn geen flikker tedoen in het ziekenhuis
  Nu jij er bij komt lisa is alles fout wat ik doe
  En kut is niet mijn ziekte maar knkr

 113. lisa says:

  best bemoei me er al niet meer mee
  de groeten

 114. Ja weetje wrm ik dat vraag ik ga namelijk DOOD
  Xx

 115. En zusjevan..lover ik geloof jou ook niet echt niet

 116. fijn voor je ik vraag niet om aand8 duss geef me maar is een rede waarom ik dit dan zou verzinnen. zie je met je ik ga DOOD aandachtvragen, tieff gwn op sneu kind ! bozer kan je me niet krijgen !!!!

 117. babette ik heb alle moed by elkaar verzameld en op me stiefmoeder gestapt en srry gezegtt nu gaan we morgen praten. hoop dat het nog goed komt, mistte me stiefzusje van 8 heel ergg k hou echt van dr
  xx myy

 118. en lisa laat je niet wegjagen door dat krengg.. grrrrr !!

 119. FACKING TRIEST KIND ZEGG, VAN MIJ HOEF JE NIET MEER OP DEZE SITE TE KOMEN,JE VERPEST HET TOCH WEL, en je gaat niet dood anders was je dat al, want miss gaat je 3e kuur wel beter, ALS HET WAAR IS, EN BEN NOG STEEDS HEEL WOEDDEND OP EEN VREEMDE DIE IK NIET EENS KEN EN AANDACHT VRAAGT AAN ANDERE VREEMDEN ..

 120. Weetje zusjevan..lover
  Je bent telaat
  Mijn zusje is dood gegaan vannacht
  Ik haat je rot kind
  Gr leyla
  Lila is dood ;-(

 121. srry mr geloof er nix van hooor

 122. nee ze is niet dood en weet het 100% zeker maar daaar kom je nog wel achter …

 123. TOEVALLIG DAT JE weetje zusjevan..lover zegt DAT ZEI LILA OOK weetje lisa HEEL TOEVALLIG MAAR IK KAN ZO NOG EEN REDE OPNOEMEN WRM JE NIET DOOD BENT,
  ps dit is nog een keer aandachttrekkerij, en als je ‘‘ dood ’’ bent kom je dus niet meer hier iedereen uitschelden.
  FIJN

 124. WEETJE IK BEN OOK HAAR 2LING ZUSJE

 125. anouk says:

  OMG! ik heb alles door gelezen en als ik eerlijk ben geloof ik er ook niks van!
  ik vind dat zusjevanlover… gelijk heeft

 126. anouk says:

  maar ik bemoei me er ook al niet meer mee net als die lisa

 127. thnx anouk en lila doe niet zo kinderachtig

 128. Vieze kut kinderen

 129. Lila???? Ik ben Leyla

 130. het zal wel kut kind LILA

 131. anouk says:

  graag gedaan zusjevanlover…
  brrrroertjehater nog 1 ding
  wees niet zo’n hoopje ellende zeg!je bent echt een triest geval!
  zusjevanlover.. sterkte!

 132. Brittjuuuh says:

  hebben jullie gosupermodel? nodig me uit! ik heet 2000britt

 133. Ze is echt dood ik ben hartstikke verdrietig en probeer het
  Uit teleggen maar jullie luisteren niet

 134. babette says:

  Nou,nou,nou jezus jongens ik ben even weg en het is alleen maar gescheld. Ik geloof iedereen die iets zegt dus het spijt me voor leyla. Zusjevanlover.. IK vind het colol dat je dat gedaan hebt dat je naar je stiefmoeder gestapt :) Maar echt wwe hoeven toch nite te schelden. Wat als Leyla nou de waarheid spreekt, en wat als niet who cares? Maak er niet zod ruk om. Als je doodziek bent wil je wel wat aandacxht omdat als ik haar moet geloven ook haar klasgenoten eerst niet kwamen. Als het niet de waarheid is dan is het sneu dat je zoiets zieks bedenkt en dna denk ik echt dat je een probleem hebt ofzo. Deze site hoort leuk te zijn en ik heb plezier in anderen tips te geven. Ik vind het een beetje raar dat de zussen lila en leyla heten maar misschien is het wel hartstikke waar en dan hebben jullie spijt ook brrrrrrroertjehater van wat jullie gezegt hebben. Schelden met kut hoer? Kom op we zijkn toch geen kleuters meer we kunnnen gewoon met elkaar praten en als je aandacht vraagt is dat toch ook goed als je zo ziek bent mag het wel vind ik.. Misschien ging ze een beetje ver door maar nogmaals who cares?

 135. zusjevan..lover says:

  idd, als lila dit verzint is ze echt ziek in dr hoofd, en ik ben dat dus NIET ! nogmaals, hoezo zou ik di verzinne k vraag geen aandacht duhh

  MORGEN weer naar school brugpieper in aantoch ! ;-(

 136. zusjevan..lover says:

  babette heb trauwens alweer een probleem :(
  mijn zus was terug he maar toen ze was weggelopen heeft ze gerookt! ik zag haar vandaag roken op het strand, een vriendinvan ons allebei zei dat ze dat al lang deed, maar mijn zus weet neit dat ik dit weet
  dus moet ik het mijn moeder vertellen? maar dan komt er weer een ruzie en gaat ze straks weer weglopen
  maar ik wil ook niet liegen, wat moe tik doen???

  Xx

 137. anouk says:

  zusjevan..lover ik ben al brugpieper geweest en weet je het is helemaal niet erg!
  ze zeggen alleen brugpieper tegen je en geven je (soms en meestal jongens) een harde duw
  veel suc6!
  je overleeft het wel

 138. Het is waar wat ik zeg en ik heet leyla en me zusje
  Heette lila ik heb die namen niet bedacht!!!!
  Sorry iedereen xx

 139. babette says:

  oke ik geloof je! En ik vind het echt heel erg!

 140. ik geloof je niet DENK LOGISCH NA en je weet het

 141. Het is ECHT zo
  Geloof me dan maar niet
  Wat maakt mij het uit wat jij van lila denkt
  Ze us toch dood hé
  Ik hou van haar en ik mis haar
  Rip lieve lila

 142. babette says:

  Ik geloof har omdat ze het zegt en als ze dit zou bedenken dan zou ze ect problemen hebben. Bemoei je gewoon met je eigen problemen want als het vertrouwen in mensen al weg is als ze iets zeggen dan weet ik het ook niet meer!

 143. Nee idd he hebt helemaal gelijk

 144. zusjevan..lover says:

  ja span maar samen, dat is pas triest he

 145. anouk says:

  weet je wat zusjevan..lover?
  ik steun jou wel! ik sta wel aan jou kant want ik geloof er ook niks van!

 146. babette says:

  jezus ik span met niemand samen. Waarom kan je haar niet geloven. Ik heb jou geholpen en dan krijg ik dit? Stank voor dank weer. Ik ben dan ook wel klaar met jou als je dit gaat zeggen. Denk eens na, wat als het jou overkomt? Jou zus(je) gaat dood aan kanker.. Of jij hebt kanker zou je dan om aandacht vragen, ja…. Ik sta aan niemands kant ik probeer het gewoon realistisch in te zien.. Dat is volwassen en niet triest. Misschien zou jij dat ook moeten worden als ik dit zo hoor…

 147. babette says:

  want wat jij nu doet, dat is pas triest.. Als het niet waar is dan is dat gewoon compleet ziek enben je niet lekker in je hoofd en ik denk dat ze dat wel is…

 148. Bedankt dat je me steunt babette

 149. babette says:

  ja wat oke???

 150. zusjevan..lover says:

  nou ik geloof dat ik gedwongen word om je te geloven of niet ?

 151. Nee je moet gwn geloven dat mijn
  Zusje dood is

 152. babette says:

  Ik denk niet da je gedwongen word je mag geloven wat je zelf wil alleen het zal wel heel raar zijn als je dit allemaal bedenkt..

 153. anouk says:

  waarom vergeten we dit niet allemaal?! de site wordt er niet leuker van

 154. babette says:

  je hebt gelijk.. Maar het zal voor sommige mensen moeilijk te vergeten zijn het betreft immers hun.

 155. anouk says:

  ja dat wel… maar zo is het voor andere mensen toch ook niet leuk?

 156. zusjevan..lover says:

  Ja Anouk je hebt gelijk !

  Ps de middelbare gaat wel goed alleen iedereen beukt tegen me op en mn schouder doet pijn, haha !

 157. Zusjevan..lover,,
  Het spijt me sorry oké
  Xx

 158. babette says:

  NU hoop ik dat er eindelijk eens een nieuwe strip komt jeeemig..
  ;-(

 159. anouk says:

  zusjevan ..lover vervelend he? maar wacht maar tot je in de 2de zit!
  dan ga jij de bruggers ook duwen enzo! je zegt nu mischien van niet maar je gaat het toch doen!
  geloof me !

 160. zusjevan..lover says:

  haha oke ja uitlachen misschien !! want k lach mezelf nu ook al uit want ik sleep mn tas door de gang inplaats van op mn rug ! hahahaha alleen maar als er buina niemand is hoorww !

 161. anouk says:

  haha! ;-)

 162. zusjevan..lover says:

  mijn zus is vandaag jarig ! ze is 17 !! happy birhday to my sister :) lkkr taart eten yeahh

 163. anouk says:

  gefeliciteerd met je zus! ik wil ook taart :-(

 164. Gefeliciteerd met je zus

 165. zusjevan..lover says:

  haha nu is taart op :(

 166. anouk says:

  jammmmmer had graag een stukje gehad :-[

 167. Syl says:

  JEEJ tis weer een beetje gezellig!! btw:KOMT ER NOG WEL EEN NIEUWE STRIP OF WAT?!!!

 168. Ja tis weer gezellig
  En idd waar blijft een Nieuw verhaaltje

 169. anouk says:

  oke ik heb hulp nodig! ik ben verliefd op een jongen. Hoe kom ik erachter of hij ook mij leuk vind?
  HELP!

 170. Anouk
  Vraag een vriendin of ze wil vragen
  of jij hem leuk vindt
  Als hij nee zegt vindt hij je stiekem leuk
  En als hij ja zegt zal hij een beetje twijfelen
  Zo ging het bij mij ook en ik heb nu 5 maanden

 171. anouk says:

  oke ik heb zijn nummer! maar dat weet hij niet!
  zal ik hem een sms sturen? of is dat dan een beetje verdacht?

 172. zusjevan..lover says:

  ik ben ook op iemand, hij zei dat ie op iemand was en iedereen zegt dat ie ook op mij is, hij flirt ook enzo, maar durf hem alsnog niet te vragen, zoo lollx

  xx schijterigmeisjeee <3

 173. zusjevan..lover says:

  Anoek je moet een gesprek beginne over telefoons zoals, wat voor telefoon heb jij, en dan zeg je lateer heei geef je nummer is ? en dan is het gelukt :)

  succes, nu moet k hem nog vragen, durf ik togg niet byeeexx <3

 174. Het is niet verdacht
  Stuur wil je met me uit
  En kijk of dat leuk wordt al hij nee
  Zegt zal hij je ook niet leuk vinden

 175. anouk says:

  bedankt meiden
  ik ga proberen morgen met hem een praatje te houden (niet gepland hoor ahum… ;-) )
  ik hou jullie op de hoogte
  xxxx

 176. Oke anouk veel succes
  Xx

 177. zusjevan..lover says:

  haha okee, maar ik ben op een boy iedereen zegt dat ie ook op mij is, maar ik durf niet te vragen
  xx

 178. Ik ben ook verliefd en ik heb al bijna vijf maanden
  Laten jullie et me weten hoe het is met de boyz

 179. zusjevan..lover says:

  okeee new porblem, 2 vriendinnen weten dat ik op die boy uit de klas is maar die ene vriendin zegt steeds tegen mn andere vriendin ja we gaan briefje schrijven en aan die boy geven, en ze zegt steeds ja ik zou het nooit zeggen maar ze gaat het misschien stiekem met mijn andere vriendin doen

 180. anouk says:

  ooooo, dat vind ik zielig
  nou met mij ging het niet zo goed… een vriendin ging een gesprek met hem houden zodat ik met hem kon praten. valt deze slappeling dicht!!!!! vandaag wou ik het echt proberen maar ik werd ziek!
  zou ik ooit uberhoud met hem kunnen praten? :-(
  xxxx slappeling

 181. Tuurlijk lukt het wel niet op geven meiden!!!!

 182. anouk says:

  thanx! ik heb weer wat hoop ;-)

 183. zusjevan..lover says:

  ik niet ..

 184. anouk says:

  ik vind dit wel gek….
  de beste vriend van die leuke jongen geeft me best veel aandacht!
  bijv. als ik pijn heb vraagt hij hoe het gaat en bij gym moesten we ergens overheen klimmen wat ik niet durfde en toen bood hij zijn hulp aan!
  dit is toch vreenmd? of niet?

 185. Nee helemaal niet hij is op jou of hij doet het voor
  Die leuke jongen hoe heten ze

 186. anouk says:

  die leuke jongen heet David en die beste vriend van David heet Jochem

 187. Dan moet je jochem vragen waarom hij dat doet
  Wil je ook weten hoe die van mij heet?

 188. zusjevan..lover says:

  hahahaha ben vandaag van de trap gedonderderd moest kei hard lachen maar nu gekneusde pols

 189. Oow das nie zo mooi
  Ps iedereen mist haar

 190. zusjevan..lover says:

  iedereen mist haar ???????

 191. anouk says:

  ik wil wel weten hoe die van jou heet!

  zusjevan.. lover inderdaad niet zo handig :P

 192. babette says:

  hooi, ben er weer..
  Ik heb een probleem. Ik vind een jongen heel aardig en ook best wel knap of schattig maar ik weet niet of ik echt op hem verliefd ben. Mijn vrienden irriteren mij ermee en vragen de hele tijd ben je nou verliefd? Ik kan geen ja of nee zeggen wat moet ik doen??

 193. Tegen die vrienden zeg je dat ze moeten kapoen maar ze kunnen ook helpen voir babette
  Anouk die van mij heet lars al 5 maanden verkering
  Zusjevan..lover iedereen mist lila
  Xx

 194. Oo enne babette hoe oud ben jij ik kan je raad geven maar dan moet ik even je leeftijd weten want dan kan ik iets zeggen

 195. babette says:

  12…

 196. babette says:

  oke ik ben echt verliefd maar hoe weet ik nou of hij mij leuk vind??

 197. anouk says:

  babette als ik dat nou eens wist dan had ik je geholpen!
  maar ik weet zelf niet eens hoe ik het moet regelen!
  mijn vriendin is morgen van plan om aan Jochem te vragen of David iemand leuk vind
  zo niet vraagt ze op wat voorn meiden hij dan wel houd!
  schrijf morgen wel hoe het is gegaan
  xxxx

 198. Nou uuhhmm
  Vraag een vriendin of ze wil vragen of hij iemand van de klad leuk vindt of werk of wat dan ook

 199. Goed anouk super
  Zo gaat het goed
  Ik hoop dat hij je leuk vindt

 200. babette says:

  Hij zit niet in mijn klas.. Ik ken h
  em ook niet zooo heel goed,…

 201. Ooww maar waar heb je hem gezien dan waar ken je hem van

 202. babette says:

  Hij zit bij mij op school en ik zit op een school met veel talen enzooo. HIj is duits..

 203. Oo duits als je goed duits kan begin dan een gesprek

 204. zusjevan..lover says:

  die boyy waar ik op ben is ook op mij, zei mn vriendin maar hij durft em neit te vragen en ik hem niet :I

  togg nog: Happy meee :)

  • babette says:

   je moet hem gewoon vragen.. Hij gaat ja zeggen als hij ook op jou is…

 205. anouk says:

  zusjevan..lover wat een geluk!!!

  Brrrroertjehater bedankt! (C)
  maar mijn vriendin is het vergeten te vragen! dus nu doet ze het hopelijk morgen

  vandaag met gym heb ik met hem gebadmintond! (nee niet zelf gekozen van leraar moest dat)

 206. babette says:

  Aaaw hij is zo leuk als ie voetbal… Ik kan goed duits enzoo maar waar moet ik dan over praten? Ik word altijd meteen rood en wil door de grond zakken…

 207. anouk says:

  dat heb ik ook! ;-(
  vervelend he?

 208. anouk says:

  konden we er maar iets aan doen :-[

 209. babette says:

  jaaaa

 210. babette says:

  Is dit nu het definitieve einde of?

 211. Wat goed anouk nu nog verkering
  Ps vandaag 5 maanden

 212. anouk says:

  haha!dat zou ik niet erg vinden!
  vandaag ging ik bijna van mijn stokje met gym.(viel bijna flauw) maar hij heeft niks gezegt of gedaan :-(
  alleen mijn vriendinnen hadden me geholpen maar nu moeten ze van mijn leraar nablijven!
  alleen maar omdat ze me wilden helpen! :-D

 213. Nee niet doen babette het lukt je wel craag gwn hoi in duits
  En begin gesprek

 214. Craag is zeg verkerrd getypt dat heb ik wel vaker op mijn ipod
  Maar hij was van lila

 215. Wat een stomme leraar en jongens willen stoer doen
  Vraag of hij wil

 216. babette says:

  Een vriendin gaat vrage of hij verliefd is…

 217. anouk says:

  mischien moet ik ook aan een vriendin vrage om aan hem te vragen of hij verliefd is

 218. zusjevan..lover says:

  Jaa doe gewoon, en nee babette ik durf hem neit te vragen ben een watje, gelukkg zijn dr watjes op de wereld nodig :)

 219. babette says:

  IK ga een hele week met HEM op kamp jipieeee

 220. zusjevan..lover says:

  jippie jouw :) hihi

 221. babette says:

  Dankjee :-[

 222. anouk says:

  oke….
  jochem vroeg vandaag aan mij of zei tegen mij dat david me ergens mee naartoe wou nemen.
  david die zei zo van nee joh je weet hoe jochem is( verstand kwijt )en toen ze wegliepen duwde david jochem heel hard weg
  goed of slecht teken? :-D

 223. anouk says:

  ps. babette veel plezier! (C)
  xxx

 224. Goed
  Hij doet stoer VOOR JOU

 225. anouk says:

  als dat het is……. dan vind ik het niet erg ;-)

 226. Ik wee nie zeker hoor

 227. anouk says:

  nee zeg ik ook niet maar ALS

 228. sanne says:

  JEEEEEEEEH!!!!!!!!!!!!!!!!! :-[

 229. anouk says:

  ?????

 230. zusjevan..lover says:

  idd, ??
  omg een fking lelijke boy is uit de klas en nog een lelijke en juist die jongen die ik leuk vindt wilt het niet zeggen, grrr

 231. zusjevan..lover says:

  bedoelde een fking lelijke boy uit de klas is op mij en nog een lelijke boy maar juist die boy wilt niet zeggen op wie die is grr

 232. anouk says:

  ooooooooo ;-(
  dat is stom!!!!

 233. zusjevan..lover says:

  jaa, met hoeveel jongen shebben jullie gehad? ik ben 12 jar en heb met 5 jongens gehad en 7 waren op mij maar die andere 2 waren super stom

 234. zusjevan..lover says:

  en … lelijk ;P

 235. babette says:

  heb verkeering (C) (C) (C) (C)

 236. zusjevan..lover says:

  mn whatsapp doet het niett gvd kga dooooooooooooood

 237. Goed babette super
  Zusjevan..lover jammer maar ga door

 238. AA ZUSJEVAN IS VET GAAF WAS HETNOGMAARINTINAA BRRROERTJE IS SUPER STOM MAN ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-( ;-(

 239. zusjevan..lover says:

  dat wisten we nog niet je hebt een hele late reactie hahaha

 240. anouk says:

  babette gefeliciteerd!

 241. Babette says:

  Jaaaaaaaaaaaa

 242. anouk says:

  jaloers ;-)

 243. Iknnie ik heb all haha

 244. Babette says:

  hahahaha :)

 245. anouk says:

  nou! ik nog niet :-( :-( :-( :-( :-(
  ik ben gewoon een stom meisje waarschijnlijk

 246. Nee ke bent noet stom
  *je *niet

 247. Babette says:

  jeeej 300 reactie met nog steeds geen nieuwe strip ;-( :-O :-( :-D

 248. zusjevan..lover says:

  idd echt super stom

 249. zusjevan..lover says:

  okee dan ..

 250. anouk says:

  oke? wie spreekt engels?
  ik haal alleen maar hele slechte cijfers voor engels :-[

 251. zusjevan..lover says:

  ik ook ..

 252. anouk says:

  wtf?! snap er niks van……
  met die jongen die ik leuk vind gaat het wel goed!
  we zijn al beste goed bevriend als ik ergens mee zit dan helpt hij me ook!
  aaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!
  waarom?! verkering is toch niet zo moeilijk :-(

 253. anouk says:

  oke!!!! zit 1 van jullie dit allemaal te schrijven? ;-)
  of zijn dit echt allemaal andere mensen?

 254. Babette says:

  Ik vind het een beetje eng worden hoor! Ik ben het echt niet!!!

 255. zusjevan..lover says:

  ksnap dr geen fuck van hahahaha en die jongen op wie ik ben negeerd mij maar ik heb alles aan hem verteld al mn problemen en hij zegt neit eens tegen mij op wie die is ikke ben echt wel tevertrouwen hoor why zegt ie het niet gwn ??!

 256. anouk says:

  WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 257. julia says:

  aaaaaah wrm komen er geen nieuwe ;-( ;-(

 258. anouk says:

  iemand doet dit gewoon expres! (ikke echt niet!!!!)
  eerst waren er geen mensen die engels schreven en nu 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15 en de tel kwijt :-P

 259. zusjevan..lover says:

  hahahahahahahahahahahahaahahahha anouk :p
  weetje dit begin best iriitant te worden maar ik ben bijna jarig !!!!!!!!!! :) jeej
  xx

 260. anouk says:

  zusjevan…lover wanneer ben je jarig? en hoe oed word je?

 261. anouk says:

  ik bedoel oud :-[

 262. Babette says:

  Ik denk dat het gewoon spam is ofzo…

 263. anouk says:

  ja babette dat denk ik ook…..

 264. zusjevan..lover says:

  anouk, ik word 13 :)

 265. Babette says:

  Het gaat dat iemand een blog helemaal geweldig vind maar welke?

 266. anouk says:

  zusjevan..lover alvast gefeliciteerd!

  ”2 violen en een trommel en een fluit. en zusjevan..lover is jarig en de vlaggen hangen uit!
  ei,ei,ei en we zijn zo blij want zusjevan..lover is jarig en dat vieren wij ei,ei!” :-P ;-)
  dat zongen wij altijd op de bassischool (C) (echt een vervelend lied!)

 267. zusjevan..lover says:

  dankjewel anouk !! xx
  ps ik word gekvan die onverstaanbare zinloze berichten hier

 268. anouk says:

  asje! xx
  ps ik ook ;-(

 269. Babette says:

  Alright people could you please stop?

  DAt was mijn beste engels…. :-[

  Hoop dat het helpt…

 270. anouk says:

  hihi babette!

  people can you please stop this
  it’s irritating!

  en dat heb ik opgezocht op google
  mijn beste engels (C)

 271. anouk says:

  oke ik heb op google opgezochten en het gaat over hoe mensen die lid willen worden van iemand anders blog ofzo.

  vreemd….

 272. zusjevan,waarom komt er geen nieuwe!!! says:

  hoi meiden die die Engelse teksten irritant vinden,
  Ik denk dat de engels typende mensen óf een site zochten waar ze ongestoord konden praten en dit was de beste, óf er is perongeluk ergens iets fout gegaan bij de reacties van iemands blog en hebben ze ‘zusjevan.nl’ aan reacties gekoppelt. Als dat laatste het geval is heeft het geen zin dat je in het Engels vraagt of ze willen stoppen. Maar als het eerste het geval is (wat ik niet denk) dan kun je wellicht het een aantal keer in het Engels, mét hoofdletters en een groot lettertype proberen.
  Groetjes iemand die vindt dat het tijd wordt voor een nieuwe ‘zusjevan’ en daar al te lang op w8.

  • zusjevan,waarom komt er geen nieuwe!!! says:

   Is het trouwens wel zo handig om hier in het openbaar problemen te bespreken?? Het is geen aanval of zo hoor. Het is ook wel schattig. ;)
   groetjes!!

 273. zusjevan..lover says:

  kap gewoon met al die berichten ik hoef die engelse shitzooi niet te weten ! please stop

 274. Babette says:

  zusjevan,waarom komt er geen nieuwe!!! ik denk dat het inderdaad gekoppeld word aan zusjevan… Wat wel zwaar irritand is maar die mensen hebben misschien net zo leuke gesprekken als wij hier hebben… In openbaar problemen bespreken is niks mis mee toch? Je helpt mensen zonder dat je je naam of zoiets zegt…
  Wel zwaar irritand dit..